سالاد فصل قالبی

اول باید ظرف مورد نظرمون رو با سلفون کامل بپوشونیم به طور که از بغل های ظرفمون سلفون بیرون باشه که بعدا لازممون میشه.

حالا کلم سفید و قرمز رو رنده درشت و هویج رو رنده ریز میکنیم و به هر کدوم یک قاشق غذاخوری سس مایونز اضافه میکنیم و خوب خوب مخلوط میکنیم
حتما اگر سبزیجاتتون آب انداخته بود آبشو بگیرین که موقع برگردوندن تو ظرف اصلی وا نره و نشکنه.

یکی یکی تو ظرف میچینیم و هر کدوم رو خیلی خوب فشار میدیم تو ظرف که بعد وا نره. لایه آخر رو که گذاشتیم دوباره خوب منسجمش میکنیم و فشار میدیم و اون سلفون های آویزون را رو کار میبندیم و ترجیحا ۴ساعتی میره تو یخچال تا خودشو خوب بگیره
اگه ظرفتون از این سیلیکونی باشه که راحتین اگه نه مثل من خیلی راحت سلفون رو از رو کار باز کنین و یه تکون از بغل ها بدین و کار را رو کاهوها برگردونین و سلفون رو دربیارین. .
من چون زیر کار کاهو داشتم و سبز بود نارنجی رو انتخاب کردم که متضاد هم باشن. اول کلم بنفش بعد کلم سفید و یه ردیف ذرت و آخر سر هم هویج که بعدا که برگردوندم نارنجی شد ته ظرف که با سبز رنگ بودن کاهو تناسب داشت.


دورشم با گوجه و خیار گل درست کردم و اون داخل قلب هم گوجه رو دالبری کردم و داخلش سس ریختم دو نعناع هم برگ.
امیدوارم از کار خوشتون اومده باشه و منو با نظراتتون دلگرم کنین که بیشتر بتونم فعالیت کنم.
منتظرم