سلام سلام یه سالاد فصل تزیین کردم که فکر کنم به روایت تصویر همه چی واضح باشه.

اول باید ظرف مورد نظرمون رو با سلفون کامل بپوشونیم به طور که از بغل های ظرفمون سلفون بیرون باشه که بعدا لازممون میشه.

حالا کلم سفید و قرمز رو رنده درشت و هویج رو رنده ریز میکنیم و به هر کدوم یک قاشق غذاخوری سس مایونز اضافه میکنیم و خوب خوب مخلوط میکنیم

حتما اگر سبزیجاتتون آب انداخته بود آبشو بگیرین که موقع برگردوندن تو ظرف اصلی وا نره و نشکنه.

یکی یکی تو ظرف میچینیم و هر کدوم رو خیلی خوب فشار میدیم تو ظرف که بعد وا نره. لایه آخر رو که گذاشتیم دوباره خوب منسجمش میکنیم و فشار میدیم و اون سلفون های آویزون را رو کار میبندیم و ترجیحا ۴ساعتی میره تو یخچال تا خودشو خوب بگیره

اگه ظرفتون از این سیلیکونی باشه که راحتین اگه نه مثل من خیلی راحت سلفون رو از رو کار باز کنین و یه تکون از بغل ها بدین و کار را رو کاهوها برگردونین و سلفون رو دربیارین. .

من چون زیر کار کاهو داشتم و سبز بود نارنجی رو انتخاب کردم که متضاد هم باشن. اول کلم بنفش بعد کلم سفید و یه ردیف ذرت و آخر سر هم هویج که بعدا که برگردوندم نارنجی شد ته ظرف که با سبز رنگ بودن کاهو تناسب داشت.

 

دورشم با گوجه و خیار گل درست کردم و اون داخل قلب هم گوجه رو دالبری کردم و داخلش سس ریختم دو نعناع هم برگ.

 

امیدوارم از کار خوشتون اومده باشه و منو با نظراتتون دلگرم کنین که بیشتر بتونم فعالیت کنم.

منتظرم